De enige echte uitjes in Nijmegen! Dwaal door de mooie straatjes, langs de stadsparken en hoor de bijzondere verhalen die in deze stad verborgen liggen. Echte Nijmegen uitjes vind je hier. Voor Nijmegen uitjes en arrangementen op maat kunt u dagelijks terecht bij onze professionele uitjes-experts.

Geheimen van Nijmegen

Kris Kras door de Nijmegen liggen de antwoorden verscholen op de meest originele plekken, die u ooit in een speurprogramma in Nijmegen bent tegengekomen. Welke steden horen wel bij Nijmegen? Wat is hier gebeurd in WOII en die kleine kerk…

Walking Dinner Nijmegen

Een actieve mix van culinaire geneugten en culturele lessen. Altijd gezellig om lekker een frisse neus buiten te halen met een stadsgids en te weten: er komt weer een heerlijk gerecht aan! Coronaproof culinair teamuitje in Nijmegen.

The Digital Escape

Een uurtje ontsnappen aan de werkelijkheid en de mind daarna weer op scherp hebben met 'The Meeting Escape van Nijmegen'. Een break-out van een uur waarbij de deelnemers de hersenen op een ontspannen manier mogen kraken.

Rondleiding Nijmegen, Lunch & Ranking the Battle

Een uitje ter verrijking van brein en maag! We laten u zien en proeven van al het heerlijks en moois wat onze prachtige stad rijk is! Na de lunch starten we de Ranking Quiz. Nog nooit zoveel weetjes over je…