Interactie en teambuilding staan centraal bij onze Smartphone Teamgames. Directe actie en reactie via mobiele telefoon en tablet via een speciale Nijmegen App. Ontdek de nieuwste Smartphone Teamgames nu!

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…

The Digital Escape

Een uurtje ontsnappen aan de werkelijkheid en de mind daarna weer op scherp hebben met 'The Meeting Escape van Nijmegen'. Een break-out van een uur waarbij de deelnemers de hersenen op een ontspannen manier mogen kraken.

Kroegentocht 2.0 – Nijmegen

Een tocht langs sfeervolle kroegjes, geleid door de Smartphone. Met leuke opdrachten en vragen over Nijmegen, bier en vragen 'op maat'.

BE SMART – Teambuilding City Game!

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond het mooie centrum van Nijmegen in wordt gestuurd.