Het originele Wie is de Mol spel Nijmegen

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Het enige officiële ‘Wie is de Mol’ bedrijfsuitje speel je nu zelf! De herkenbare sfeer en spanning van Wie is de Mol dat u kent van televisie komt in alle aspecten van het spel naar voren. Wie is te vertrouwen, wie gaat er voor zichzelf en wie zet zich in voor de groep? Herkent u een typische mol-actie?

Uitjesbureau heeft een unieke licentie en mag als enige in Nederland het officiële Wie is de Mol spel aanbieden aan u en uw collega’s of vrienden. Deze unieke ervaring vindt u dus nergens anders!

Wat is het officiële Wie is de Mol spel?

‘Wie is de Mol’ speel je nu met collega’s of vrienden in onder andere Nijmegen. Met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers en vrijstellingen is dit spannende spel uitdagend maar tegelijkertijd een feest van herkenning. Ontdek hoe het is om samen opdrachten uit te voeren en de pot te vullen – of ben je zelf de mol?

Hoe werkt het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje?

Een bekende acteur begeleidt je door het spel via een nieuwe, interactieve app. Na ontvangst en instructies van de presentator worden de teams / kandidaten dwars door Nijmegen (of een andere stad) gestuurd via een tablet, waarop ze instructies en opdrachten ontvangen. Maar pas op! In ieder team zit een Mol, die vooraf is geïnstrueerd en dus volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. De Mol zal er zo onopvallend mogelijk voor zorgen dat de pot niet gevuld wordt. Via de applicatie worden niet alleen de resultaten van de kandidaten en het team bijgehouden, maar ook de streken van de Mol.

De combinatie van teamprestatie en individuele prestatie bepaalt uiteindelijk de winnaar. Na afloop van het spel zal tijdens de gezellige afsluitende borrel bekend worden gemaakt wie gewonnen heeft en wie de Mol was! Via gemaakte foto’s en filmpjes wordt duidelijk hoe de Mol te werk is gegaan, wat nog lange tijd tot gespreksstof zal leiden.

Waar in Nijmegen komen we met de Wie is de Mol game?

Met het Wie is de Mol spel krijg je vele hotspots in de Nijmeegse binnenstad te zien! Maar probeer niet te veel op de omgeving te letten: de mol is immers alleen op de pot gefocust… Kortom, met de echte Wie is de Mol-sfeer zult u een middag beleven die nog lang niet vergeten zal worden. Speel Wie is de Mol in Nijmegen of in elke andere stad van Nederland: de keuze is geheel aan u!

Details en kosten

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol? app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Te boeken in iedere stad in Nederland

Bekijk hieronder de reactie van Kim, speler Wie is de Mol


Pers.Prijs
> 15€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.