Walking Dinner Nijmegen

Prijs vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW

Tijdens onze Walking Dinner leert u mooie en bijzondere plekjes van Nijmegen kennen. Daarnaast geniet u van een heerlijk driegangendiner in drie restaurants in Nijmegen. Tussen de dinergangen door beleeft u steeds een stukje van de binnenstad.

Tijdens de Walking Dinner leert u Nijmegen op een andere manier kennen en daarnaast wordt u ook bekend met een aantal sfeervolle restaurantjes. Samen bepalen we uw gewenste invulling van het driegangendiner. Wij organiseren vervolgens drie geschikte en sfeervolle restaurants voor uw gezelschap. Tussen de heerlijke dinergangen door vertelt onze gids u honderduit over alle bezienswaardigheden in de stad. Verandering van restaurant en spijs zorgt automatisch ook voor een andere tafelschikking. Zo leert men elkaar op een ongedwongen manier beter kennen en spreek je eindelijk eens die collega van administratie of binnendienst.

We stellen graag uw ideale Walking Dinner samen!

Wilt u liever door een bepaalde wijk wandelen of langs een bijzondere plek in Nijmegen met mooie herinneringen en verhalen, laat het ons weten en we passen de stadswandeling helemaal aan uw wensen aan. (Di)eetwensen? Geef ze door en de restaurants zullen er rekening mee houden.

Naast de stadswandeling bieden wij u tevens de mogelijkheid het Walking Dinner in andere vorm aan te bieden. Zo kunt u uw gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend met smartphone vragen en opdrachten beantwoorden om zo het volgende restaurant en dus gang te vinden.

Naast wandelen is het ook mogelijk om in diverse steden de drie restaurants per boot te bezoeken. Varend door de grachten met onze gids beleeft u de stad vanaf het water en gaat u steeds even aan wal voor een heerlijk gerecht.

Een 3 dimensionale culinaire en culturele beleving voor jong en oud!

Walking Dinner is inclusief:

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants in Nijmegen
  • Professionele stadsgids(en)
  • Een unieke wandeling vol weetjes door Nijmegen

Optioneel Walking Lunch Nijmegen:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 62,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 64,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 66,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.