Verantwoord uitje: Win! Voor de Voedselbank!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

Uitermate Maatschappelijk Verantwoord!

Hoe verdient u de broodnodige punten, voor een ander? U gaat met uw groep, onder professionele begeleiding, opdrachten uitvoeren die variëren van kennisvragen tot het oplossen en maken van foto-opdrachten in de stad. En natuurlijk is de Voedselbank een belangrijk onderdeel van de opdrachten en vragen. Er zal in verschillende teams gestreden worden en we beloven u: het zal geen geiten-wollen-sokken-spelletje worden!

We gaan er in dit Maatschappelijk Verantwoorde Uitje keihard voor knokken om die euro’s te verdienen. Helpt u mee? Voor € 5,- kan de Voedselbank al een pakket samenstellen dat voldoende is voor een geheel gezin! We hebben zo al heel wat blije gezichten mogen zien en heel wat buikjes kunnen vullen.

Een spel dat u speelt met uw collega’s of vrienden, voor de mensen die het heel hard nodig hebben! Het mes snijdt aan twee kanten. En dat is prachtig! We hebben al honderden gezinnen kunnen ondersteunen op deze manier.

Dit uitje is inclusief:

  • Één consumptie per persoon
  • Spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Een donatie geschonken aan de voedselbank.*

* De donatie (€ 5,00 per persoon) wordt door Uitjesbureau aan de Voedselbank overgemaakt.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 29.50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 36.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.