Walking Tour Las Tapas Nijmegen

Prijs op aanvraag

Naast een Walking Dinner bieden wij u ook een Walking Tour las Tapas Nijmegen aan! In plaats van de Franse keuken, geniet u tijdens Tour las Tapas van internationale tapas, de originele Spaanse tapas en een grand dessert!
Het leuke en originele van deze tour is dat u niet in één restaurant verblijft, maar iedere gang in een ander restaurant nuttigt. Hierdoor verandert u iedere keer van omgeving en leert u nieuwe Nijmeegse restaurantjes kennen! Ook proeft u zodoende meer van wat de verschillende restaurantjes te bieden hebben.

Tussen de verschillende gangen krijgt u een rondleiding door de binnenstad van Nijmegen begeleidt door één van onze professionele gidsen. Hij/zij vertelt u tijdens dit uitje interessante verhalen over gebeurtenissen en plekjes in het centrum.

De rondleiding kan ook vervangen worden door een puzzeltocht, waarbij u (in teams) zelf de binnenstad ontdekt. Aan het eind van de puzzeltocht is er in het laatste restaurant een prijsuitreiking met uiteraard een prijs voor het winnende team!

De Walking Tour las Tapas Nijmegen is inclusief:

  • Driegangendiner
  • Rondleiding door de binnenstad
  • Professionele gids

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.