The Ultimate Digital School Game!

Prijs vanaf € 14,50 p.p. excl. BTW

Speciaal voor scholieren van middelbare scholen in Nijmegen hebben we een interactieve Digital School Game ontwikkeld. Een game die scholieren uitdaagt en verbindt met een educatieve insteek. Alles met de smartphone aan en in de stad of omgeving die aansluit bij uw wensen.

 

De School Game is speciaal ontwikkeld voor:

  • Introductiedagen
  • Culturele uitstapjes
  • Groepsprocessen
  • Teambuilding leraren
  • Jubileum event

 

Gestuurd door een speciale app strijden uw scholieren bij vragen, opdrachten en filmpjes op vooraf bepaalde plekken in Nijmegen of andere gekozen stad/omgeving. Het gaat in deze School Game om samenwerking, assertiviteit en elkaar leren kennen; spelenderwijs leren!

Omdat we de vragen en opdrachten, alsmede de filmpjes allemaal ‘op maat’ kunnen verwerken in de School Game, is het mogelijk om ieder gewenst thema in de School Game terug te laten komen. Dus naast fun en samenwerking kunnen we aan scholieren door juist gebruik van vragen en opdrachten spelenderwijs kennis overdragen. Voorbeeldthema’s als vragen over de school, vragen over en door docenten, over het milieu, over de stad, over actualiteiten en over onze geschiedenis behoren tot de mogelijkheden.

De dag van de Digital School Game wordt volledig door onze professionele begeleiders georganiseerd en gepresenteerd. Naast onze eigen goedwerkende vragen en opdrachten, kunt u dus zelf uw bijdrage leveren door het aanbrengen van vragen, materiaal en informatie, die nodig zijn voor uw ultieme School Game!

Prijs details:

(300+ pers.)                    € 17,50 p.p. incl. BTW (14,50 excl. BTW)
(van 251 tot 300 pers.)   € 20,00 p.p. incl. BTW
(van 201 tot 250 pers.)   € 22,50 p.p. incl. BTW
(van 151 tot 200 pers.)   € 25,00 p.p. incl. BTW
(van 101 tot 150 pers.)   € 27,50 p.p. incl. BTW
(van 50 tot 100 pers.)     € 29,50 p.p. incl. BTW