The Digital Escape

Prijs vanaf € 19,50 p.p. excl. BTW

Een uur ontsnappen aan de werkelijkheid en daarna je gedachten weer op scherp: The Digital Escape van Nijmegen!

De hersenen op een ontspannen manier kraken, terwijl jullie tegelijkertijd de omgeving rond jullie locatie beter leren kennen. Welk team kraakt de code en verschijnt binnen een uur als frisse winnaar op de meeting?!

Na een korte toelichting van onze coach, wordt de teamindeling bekend gemaakt en worden de groepen direct naar buiten gestuurd met 1 opdracht: ga zo snel mogelijk naar het eerste check-point op de kaart. Vanaf dat moment wordt de spelinstructie vrijgegeven en start de treasure hunt…

Uw Digital Escape bedrijfsuitje in Nijmegen:

Teams, bestaande uit  vijf personen zijn uitgerust met een koffer vol onlogische materialen, een smartphone met speciaal ontwikkelde Escape App en een plattegrond van het speelgebied. Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Komt u buiten het speelgebied? Direct strafpunten! De spelleiding houdt alles in de gaten…

Ieder team wordt aangestuurd via de speltelefoon, waarmee opdrachten en raadsels opgelost moeten worden om de laatste en allesbeslissende code van het slot van de kist te kunnen ontcijferen. Onder de tijdsdruk van één uur krijgen de teams de kans om dit voor elkaar te krijgen. Welk team haalt de meeste check-points, de belangrijkste informatie en tot slot de allesbepalende code die toegang geeft tot Escape?

Of dit nou midden in Nijmegen is of in de natuur, iedere meetinglocatie is mogelijk!

Naast 1,5 uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten nog beter te leren kennen, bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

Wat heeft The Digital Escape Game u te bieden?

•             Professionele presentator
•             Tablet met speciale app
•             Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
•             Spelmaterialen van hoogwaardige kwaliteit
•             Originele teambuilding
•             Geschikt voor elke locatie
•             Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!

 

The Digital Escape Game is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Is dit uitje WKR-proof? Ja, dat is het zeker. Vraag voor meer informatie naar één van onze medewerkers.

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij NijmegenUitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop te borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Nijmegen naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 19,50 p.p. excl. BT
20 - 50€ 24,50 p.p. excl. BTW