Monopoly Streets in Nijmegen – Alles of niets

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjesbureau.nl in een nieuw stedelijk jasje gegoten. Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten in Nijmegen weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie Waaggebouw?! U moet snel handelen, want voor u het weet kan de tegenstander met de straat aan de haal gaan!

In uw team zitten natuurlijk verschillende type personen. Lijkt er iemand op een bankier, een onderhandelaar, een bluffer of misschien wel een verleidster? Iedereen is nodig om samen het ultieme doel te bereiken. De neuzen moeten de zelfde kant op staan! Zonder teamspirit geen resultaat! En dat doel is vandaag de meeste straten van Nijmegen veroveren en dat uw team zich daarmee uiteindelijk als winnaar mag kronen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren!

Monopoly Streets in Nijmegen is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren! May the odds be in your favour!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Nijmegen om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet! Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis! En u mag niet langs start! Wees gerust, u mag bezoek ontvangen..

Het is alles of niets vandaag!

Het Stadsspel in Nijmegen: Monopoly Streets is inclusief:

  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor de beste bankier
  • Teambuilding
  • Kennis over de stad

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.