Segway Tour

Prijs op aanvraag

Is elektrisch vervoer voor u een nog onbekende wereld? Heeft u echt geen idee waar we het over hebben als de termen actieradius of oplaadpas vallen? Dan is het hoog tijd dat u kennis maakt met een Segway. Via deze Segway Tour door Nijmegen bieden we u de kans een testrit te maken op een Segway. We nemen u mee naar de wereld van elektrisch vervoer, de transportwereld van morgen!

Bij een tour maken we desgewenst in overleg een route op maat. Zijn er bepaalde plekken waar u langs wilt rijden, of weet u een leuke locatie voor een koffiebreak tijdens de tour dan zorgen onze ervaren gidsen ervoor dat we daar langskomen!

Andere invullingen zijn in overleg ook mogelijk. Wij denken graag met u mee om uw evenement vorm te geven. In overleg stellen wij een route samen waarna we na een veiligheid- en bedieningsinstructie langs de mooiste plekjes rijden op de Segway!

De Segway Tour is inclusief:

  • Professionele gidsen
  • Segways
  • Instructie
  • Één consumptie per persoon
  • MVO bewust uitje

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.