Rondleiding Nijmegen, Lunch & Ranking the Battle

Prijs op aanvraag

Wandel met een kenner door de historische binnenstad van Nijmegen. U zult verbaasd staan wat de Nijmegen allemaal te bieden heeft. De stadsgids voert u door de karakteristieke straten, over pleinen, langs bekende Nijmeegse bezienswaardigheden en vertelt verhalen uit het verleden en heden van een stad in beweging. Als groep kunt u ook zelf een route door de stad kiezen: dé ideale manier om voor uw gezelschap een stadswandeling op maat te organiseren.

Na de rondleiding nemen we u mee naar een gezellig restaurant voor een heerlijke lunch.

Kent u het programma “Ranking the stars”? Bekende Nederlanders ranken elkaar, maar hoe brengt u het er van af tijdens onze versie van “Ranking the Battle”? Hoeveel weet u van uw (on)Bekende Collega’s? Een ideale quiz om elkaar beter te leren kennen in een ongedwongen sfeer. Welke collega laat elke donderdagavond de hond van de buurman uit en wie zingt er elke zaterdag karaoke in het café in Nijmegen? U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nalaten.

Speel vandaag het spel met uw collega’s. Lever zelf ‘op maat’ vragen aan die we voor u verwerken in de ranking-quiz. Hoe rankt u bijvoorbeeld de secretaresse bij de vraag wie er het minst van koken houdt en wie er als kind het populairst op school was? Wie is de grootste banen-hopper en wie is er bijvoorbeeld het meest bezig met zijn/haar uiterlijk? Na vandaag kijkt u met een geheel andere blik naar uw collega’s!

Wie dacht u dat het goed had? En wie heeft u uiteindelijk het best ingeschat? Uiteraard moet u ook vertellen welke vreemde gewoontes u er op na houdt! Ja, u komt echt veel te weten over u zelf maar vooral ook over uw eigen collega’s!

En de winnaar? Die gaat er met meer dan de eer vandoor!

Rondleiding Nijmegen, Lunch & Ranking the Battle is inclusief:

  • Stadswandeling
  • Professionele gids
  • Lunch
  • Spelprogramma Ranking the Battle
  • Spelmateriaal
  • Professionele begeleiding
  • Prijs voor het winnende team!

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.