Ranking the Colleagues Quiz

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Kent u het programma Ranking the stars? Bekende Nederlanders ranken elkaar, maar hoe brengt u het ervan af tijdens het ranken van uw collega’s bij onze nieuwste versie van de Ranking the Colleagues Quiz?

Hoeveel weet u van uw Bekende Collega’s? “Dat meen je niet?! Dus jij gaat elke vrijdag karaoke zingen in het Café in Nijmegen en jij doet niets liever dan op maandagavond de poes van de buurvrouw uitlaten?” U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden. Wie is de grootste banenhopper en wie is een echte naturist? Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz.

Digitale vragenlijsten

NijmegenUitjes gaat met deze quiz nog een stap verder door het gebruik van speciaal ontwikkelde software dat de spelbeleving van Ranking the Colleagues naar ongekende hoogtes tilt. Voorafgaand aan uw uitje wordt er per mail een digitale vragenlijst gestuurd naar alle deelnemers waarin zij vragen moeten beantwoorden over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met uw collega’s. Wij hebben standaard een hele leuke vragenlijst voor u klaar, maar samen met u kunnen wij deze lijst nog specifieker en helemaal op maat voor u inrichten. Precies zoals u het wilt!

De antwoorden die zijn verzameld worden automatisch opgenomen in een beeldende presentatie, welke onze professionele entertainers zullen presenteren. Deze variant van Ranking the Stars richt zich op het beter leren kennen van uw collega’s en op teambuilding. Daarom is de quiz zodanig opgebouwd dat u ook tijdens de quiz in teams de strijd aangaat. Antwoorden van individuen worden besproken maar ook teamopdrachten zijn onderdeel van deze originele quiz. Welk team kent haar collega’s het best en verdient de felbegeerde trofee?

De Ranking the Colleagues Quiz is inclusief:

  • Presentator
  • Digitale vragenlijsten
  • Op maat presentatie met bedrijfslogo en lay-out
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Eén consumptie per persoon
  • Teambuilding
  • Quizvragen op maat gemaakt

Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW