Pubquiz Nijmegen

Prijs vanaf € 19,50 p.p. excl. BTW

De pubquiz van Uitjesbureau is beslist de meest verrassende en vernieuwende pubquiz die u ooit heeft gezien. Dit is quizzen anno 2019, bent u er klaar voor? Maakt u zich geen zorgen als de hippe nieuwe technieken van deze tijd nog onwennig zijn. Uw onuitputtelijke kennis van muziek, politiek, sport, muziek en geschiedenis komt nog steeds uitstekend van pas bij de vragen en opdrachten die u voor uw kiezen krijgt… De teamtablet is bij deze innovatieve pubquiz nodig om sommige aanwijzingen te verzamelen en te beantwoorden. Alleen op die manier is het mogelijk om er met de winst vandoor te gaan!

Hoe verloopt de Pubquiz in Nijmegen?

Wij verwelkomen de groep in een karakteristiek restaurant, café of we komen naar uw locatie. De opgezette teamtafels en tablets liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de pubquiz beker mee naar huis te nemen? Deze innovatieve pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker… U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. Maar pas op! De tijd loopt. In deze pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

Optioneel: uw vragen en opdrachten ‘op maat’ tijdens de Pubquiz

Na overleg en op uw verzoek kunnen we de pubquiz ook zo maken dat de vragen en opdrachten gaan over uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Heeft u ook wel eens zin om uw normaal gesproken nutteloze kennis nuttig te maken? Boek dan Pubquiz en neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft de Pubquiz te bieden?

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is de Pubquiz inclusief:

  • Gebruik van een typisch Nijmeegse locatie
  • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Speelt u liever het ‘Pubquiz lunchspel’ of het ‘Pubquiz dinerspel’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de Pubquiz in Nijmegen om te vormen tot bedrijfsuitje met lunch of diner. Benieuwd naar een voorproefje van het Pubquiz Dinerspel? Bekijk de trailer!

De Pubquiz is ook een perfect bedrijfsuitje in RotterdamDen Haag, Utrecht en Den Bosch. Dit biedt de mogelijkheid uw eigen themaquiz te organiseren als u een bedrijf met meerdere vestigingen heeft. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om de Pubquiz als lunchspel of dinerspel te boeken.

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Nijmegen bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 28,50 p.p. excl BTW

Toch meer geïnteresseerd in de voordelige traditionele papieren versie?

Nog vaak krijgen we het verzoek om de digitale variant aan te passen naar de traditionele pubquiz met antwoordformulieren (pen en papier). Uiteraard is dit geen probleem en ook net iets voordeliger. Bekijk hieronder de prijzen voor de ‘No Digital’ pubquiz versie.


Pers.Prijs
> 30€ 19,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 23,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.