Pubquiz Nijmegen

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films en nog veel meer. De Pubquiz Nijmegen is een hilarisch evenement waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Sri Lanka: alles kan aan bod komen! Het is altijd een verassing. Aan u de taak om in een splitseconde uw hersenen door te spitten naar de juiste antwoorden.

Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met uw IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz Nijmegen garant voor een paar uur plezier voor man en vrouw, op elk niveau. Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld, en desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over uw bedrijf of vriendengroep. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Het is natuurlijk mogelijk om dit gezellige uitje in Nijmegen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee NijmegenUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden!

De Pubquiz Nijmegen komt inclusief:

  • Presentator die de avond leidt
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.