Pubquiz Dinerspel in Nijmegen

Prijs vanaf € 47,50 p.p. excl. BTW

Speel onze populaire pubquiz in Nijmegen met uw collega’s tussen de gangen van een heerlijk diner. We zorgen natuurlijk dat deze altijd zoveel mogelijk actueel is en het is tevens mogelijk om een ronde toe te voegen die gaat over uw bedrijf, collega’s of ander gewenst thema.

Hoe verloopt het Pubquiz Dinerspel in Nijmegen?

Wij verwelkomen de groep in een karakteristiek Nijmeegs restaurant of eetcafé. De opgezette teamtafels met het benodigde spelmateriaal liggen al klaar wat het doel van de avond al snel duidelijk maakt. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de pubquiz beker mee naar huis te nemen? Onze actuele pubquiz bevat nog steeds de wel bekende pubquiz thema’s. Vragen en opdrachten met allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer komen voorbij. Echter, langzaam maar zeker worden de vragen moeilijker. U zult merken dat er hulpmiddelen nodig zijn om tot de juiste antwoorden te komen. In deze pubquiz komt het aan op kennis, maar zeker ook op snelheid en teamcommunicatie.

De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor u het weet pauzeert het spel om uw gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met uw tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat of de heerlijke barbecue gereed is (uw keuze stemmen wij vooraf af). Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wilt u met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment. Of uw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden. Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet u van een heerlijk dessert.

Heeft u ook wel eens zin om uw normaal gesproken nutteloze kennis nuttig te maken? Boek dan The Pubquiz Dinergame en neem contact op voor meer informatie!

Wat heeft het Pubquiz Dinerspel te bieden?

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten, heerlijk eten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is The Pubquiz Dinnergame inclusief:

  • Gebruik van een typisch Nijmeegse locatie
  • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Pers.Prijs
> 50€ 47,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 49,50 p.p. excl. BTW
20 - 39€ 51,50 p.p. excl. BTW

Speelt u liever de Digitale Pubquiz met tablet per team, ‘op maat’ vragen, video’s en filmpjes?

De digitale pubquiz van Uitjesbureau is beslist de meest verrassende en vernieuwende pubquiz die u ooit heeft gezien. Dit is quizzen anno 2019, bent u er klaar voor? Na overleg en op uw verzoek kunnen we in 1 of meerdere rondes de vragen en opdrachten ook programmeren rondom uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsuitje laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Geen zorgen als de hippe nieuwe technieken van deze tijd nog onwennig zijn. Uw onuitputtelijke kennis van muziek, politiek, sport, muziek en geschiedenis komt nog steeds uitstekend van pas bij de vragen en opdrachten die u voor uw kiezen krijgt (video-opdrachten, bijvoorbeeld ingesproken door een oud collega of jubilaris of een foto-opdracht als ‘herken je collega aan de hand van kinder / babyfoto’s). De teamtablet is bij deze innovatieve pubquiz nodig om sommige aanwijzingen te verzamelen. Alleen op die manier is het mogelijk om er met de winst vandoor te gaan! Wij bieden ook de mogelijkheid om de Pubquiz diner in Nijmegen te boeken zonder diner.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Prijzen Digitale Pubquiz dinerspel

Een ware upgrade van de pubquiz is dus de digitale versie, waarbij de teams antwoorden kunnen geven via tablet en ook de vragen en opdrachten in de tablet krijgen. Natuurlijk presenteren we centraal en de deelnemende teams krijgen ook nog eens via de tablet de kennisvragen, foto-opdrachten en video-vragen per filmpje tot zich. De kosten hiervoor bedragen:


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.