Cultureel Nijmegen – Borrel / POPQuiz

Prijs € op aanvraag

Een dagje Cultureel Nijmegen. Op pad met bijvoorbeeld onze professionele gids/ Hij zij neemt u mee naar de mooiste plekjes van Nijmegen. Of u ontdekt de kunst en archeologie in Museum Het Valkhof. Een dagje cultuur-snuiven in Nijmegen is een echte aanrader. Na afloop komt iedereen samen voor een welverdiende borrel!

Dames en heren, het is tijd om uw muziekkennis op de proef te stellen. De POPQuiz gaat namelijk van start. Een perfecte activiteit na een stadsspel en / of tijdens een borrel, barbecue of diner. De groep wordt verdeeld in vier- of vijftallen en we beginnen met het verzinnen van een leuke naam voor uw team. Iets leuks gevonden? Dan barst de strijd los. In 10 rondes wordt uw kennis op muziekgebied op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten. De verschillende fragmenten verwijzen naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende geluidsopnames. Voor de afwisseling worden de rondes onderbroken door een discobingo en diverse bonusvragen, waarbij de groep die het eerst roept de vraag mag beantwoorden. Wees dus snel en alert. U wilt natuurlijk niet afgetroefd worden door de tegenpartij als u gewoon het antwoord op de gestelde vraag weet.

Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met uw kennis, en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken.

Overleg met onze professionele medewerkers hoe u de dag en avond wenst in te vullen. We sturen u vervolgens een een uitgewerkte offerte. De POPQuiz is goed te combineren met een borrel, barbecue en driegangendiner. Dat is extra genieten!

De POPQuiz in Nijmegen is inclusief:

  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.