Penoze Interactief Stadsspel!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Vandaag bent u tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. Via via bent u in het bezit gekomen van een illegaal verkregen voorraad “verboden middelen”. Dit brengt u in een zeer lastige situatie, want zowel justitie als een aantal duistere figuren uit de schoonste stad hebben de jacht op u geopend.

De Nijmeegse narcotica onderwereld: het blijft angstaanjagend en daarmee ook heel fascinerend. Het gevaar loert op iedere straathoek! Elk team van 4 á 5 leden wordt voor de zekerheid uitgerust met een smartphone waarop onze exclusieve Penoze App staat. Via deze Penoze App kunt u tracken waar uw tegenstanders zich bevinden, zodat u weet wanneer u zich uit de voeten moet maken. Maar pas op, ook uw tegenstanders hebben de smartphone met de app en zien dus precies waar u bent! Niemand is veilig in het Penoze stadsspel!

Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Zorg dat uw team “uw illegaal verkregen voorraad” probeert te slijten in de stad en bij de tegenstanders! Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd: Dit kan gaan van mobiel uitdagen tot het persoonlijk droppen van voorraadjes.

Confrontaties met andere teams zijn dan ook zeker niet uitgesloten. U kunt namelijk in de gaten houden waar de teams zich bevinden en hoeveel verboden middelen zij in hun bezit hebben. Het belooft een felle strijd te worden!

Het Penoze Stadsspel Nijmegen is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Gebruik van de smartphone en penoze App
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Uitgave van digitale foto’s die tijdens het spel zijn gemaakt
  • Één consumptie per persoon
  • Mogelijkheid tot het verwerken van vragen en opdrachten ‘op maat’

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.


Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 27,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.