Ontdek de Mol Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Dit is ongetwijfeld het spannendste en leukste diner dat u in uw leven gehad hebt! Dit is hèt dinerspel in Nijmegen waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. Het heerlijke driegangendiner is het enige waar u zonder wantrouwen van kunt genieten.

De helft van uw collega’s zijn uw tegenstanders aan de overkant van de tafel. De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten, hun collega’s & vrienden verdachte acties te ontlokken. Hoe komt u erachter wie de Mol is en hoe zet u hem buiten spel? Bij binnenkomst van uw dinerzaal is het spel gestart. De acteur is op de hoogte van alle details. De opzet van het diner wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtmatig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. No mercy is het credo! Elimineert u de Mol in uw team? Of laat u zich zomaar uit het veld slaan?!

Het Ontdek de Mol dinerspel is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Extra’s:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Op ons ‘Hou van Holland’ uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto’s, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl.

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 52.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 56.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.