La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel (NIEUW)

Prijs op aanvraag

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR escape dinerspel in Nijmegen?

Wie neemt de skills van Denver, Nairobi of Tokio over? Hebben jullie  de juiste vaardigheden om de Rijksmunt van Nijmegen met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speelt u deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero.

Is er voldoende teamspirit, inzicht en speed om de uitdaging met El Profesor aan te gaan? Jullie worden uitgedaagd met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het volmaakte team vormen om de kluis te kraken en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR Escape Dinerspel?

De virtuele wereld en de echte wereld worden bij elkaar gebracht in één werkelijkheid. Bij dit nieuwe dinerspel in Nijmegen is vormen we teams van vier tot zes personen. Elk team heeft diverse materialen en attributen, waaronder een VR bril die jullie nodig hebben om alle mysteries en puzzels op te lossen. In de virtuele wereld ondervinden jullie aanwijzingen die doorgespeeld worden naar de rest van het team in de ‘normale’ wereld. Communicatie, overleg en interactie tussen de teamleden zijn het fundament voor het resultaat en… de overwinning!

We adviseren het 90 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s.

La Casa de Papel Dinerspel in Nijmegen is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Nijmegen
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW

VR escape game ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel – Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW