Jongens tegen de Meisjes Quiz – borrel en diner / bbq

Prijs op aanvraag

Mannen houden niet van sex! Vrouwen kunnen goed kaartlezen!

Eindelijk is het zo ver. U kunt nu een keer uw vriendengroep of collega’s goed de waarheid vertellen! Wat vindt u eigenlijk van het andere geslacht? Is het nou zo’n ramp dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met over alles willen praten?! Herkent u al iets? Dan kunt u een bijzondere en hilarische avond in Nijmegen verwachten met veel herkenningen, erkenningen en natuurlijk vooral veel ontkenningen! Terwijl u tegen het andere geslacht strijd, leert u het andere geslacht ook beter te begrijpen. Iets waar u in het leven iets aan hebt.

De groep wordt verdeeld in een vrouwenteam en een mannenteam. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al? Dat belooft wat!
De Grote Jongens Tegen de Meisjes Quiz zal gaan bewijzen wie er nu eigenlijk slimmer zijn, wie er beter kunnen parkeren en wie zijn er nu eigenlijk echt goed in Multi-tasken? Houden mannen echt wel meer van sex dan vrouwen of is ook dat maar een fabeltje? Met het Jongens tegen de Meisjes spel komt u daar voor eens en voor altijd achter.

Onze professionele quizmaster zal zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade de vragen stellen. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld! Dit bedrijfsuitje in Nijmegen is ook prima geschikt als vrijgezellenuitje!

Welk team gaat er vandoor met het meest begeerde diploma van Nederland “Het team dat pas echt ballen heeft!”?
Jongens tegen de Meisjes is zeer goed in te passen en een dag- of avondarrangement in Nijmegen. Bespreek samen uw gewenste invulling met onze Nijmegen experts. Eigen vragen kunnen worden toegevoegd aan de Quiz. Deze vragen kunnen betrekking hebben op (ludieke en bijzondere) zaken die spelen binnen een bedrijf, afdeling of team.

De Jongens tegen de Meisjes Quiz is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Sfeervolle locatie
  • Teambuilding

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.
* Genoemde prijs is exclusief borrel en diner / barbecue. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.