Jongens tegen de meisjes – Quiz

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Eindelijk is het zo ver. U kunt nu een keer uw collega’s en vriendengroep goed de waarheid vertellen! Wat vindt u eigenlijk van het andere geslacht? Is het nou wel zo erg dat mannen alles laten slingeren en dat vrouwen maar niet kunnen stoppen met over alles willen praten? U herkent al iets? Dan wacht u een bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen.. Want het is vanavond de Jongens tegen de Meisjes!

Durft u de verschillen onder ogen te zien?

De groep wordt opgedeeld in een vrouwenteam en een mannenteam. Laat maar horen welke yell we hebben mannen! En de vrouwen..? Gejoel vanuit de mannenhoek? Nu al? Dat belooft wat!

De Grote M/V-Quiz zal gaan bewijzen wie er nu eigenlijk slimmer zijn, wie er beter kunnen parkeren en wie er nu eigenlijk echt goed zijn in Multi-tasken! Houden mannen echt wel meer van seks dan vrouwen of is ook dat maar een fabeltje?

De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld!

Wie weet er het meest over het andere geslacht en heeft dus de meeste vragen en opdrachten goed volbracht? Zijn het de mannen of toch de vrouwen?

De winnaars gaan er uiteindelijk met het meest begeerde diploma van Nederland vandoor: Het team dat pas echt ballen heeft!

De Jongens tegen de Meisjes Quiz is inclusief:

  • Begeleiding
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Locatie

Pers.Prijs
> 50€ 29.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 32.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p. excl. BTW