Hou van Holland Stadsspel

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Bij het Hou van Holland stadsspel komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Nijmegen ? En hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes? Alles wordt op de proef gesteld.

Is uw zelf gekozen teamcaptain wel de persoon die u het gevoel van EK ’88 kan overbrengen? Lees wel beste vaderlanders: Voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de ruime beloning van maar liefst 25 Hollandse guldens (een ouderwets geeltje). En wat kan uw team dan met die keiharde florijnen doen? Daarmee kan op de finale-veiling op alle 12 de provincies geboden worden. Hoe meer inwoners, hoe duurder de provincie. De veiling begint bij de eerste provincie uit het bekende Aap, Noot, Mies rijtje: Groningen. Gelijk kopen voor een mooi bedrag? Of laten schieten voor Zuid Holland? Eenmaal, ander maal? Verkocht!

De winnaar is het team dat de provincies heeft kunnen kopen met een zo groot mogelijk aantal inwoners in totaal. Uiteraard wacht er een passend Delfts Blauw Bordje voor deze raspaardjes. Hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, handelsgeest en een ferme lach!

Het Hou van Holland Stadsspel Nijmegen is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor de winnaars
  • Driegangendiner

Extra’s:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen)

Op ons ‘Hou van Holland’ uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto’s, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl.

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p excl. BTW
30 - 49€ 27.50 p.p excl. BTW
15 - 29€ 34.50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.