Hou van Holland Dinerspel

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met uw collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain en bent u uw collega’s de baas? Wat weet u eigenlijk over het koude kikkerlandje met 17 miljoen mensen?

De spel avond

Iedere teamcaptain krijgt Hou van Holland kleding aan, de teamcaptain wordt gekozen en de teams bedenken een Yell waarna iedereen aan tafel gaat. Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!” U start met Ken je Landje, en het beroemde Boodschappenspel en Smurfenspel zullen beide goed te volgen zijn op een beamer en groot scherm! Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Nederlands trots en een karaoke battle ontbreken niet. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij.

Bordjes leeg, dan is het tijd voor het herkennen en benoemen van bekende Nederlanders en niet te vergeten de spellingsronde. Alle spellen zullen weer ondersteund worden door de audiovisuele apparatuur en bij alle drie de onderdelen is ieder teamlid nodig om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? En hoe staat het met uw taalkennis? Het lijkt zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Het is tijd voor de laatste ronde! Luister en Huiver, lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van “met je bord op schoot is terug”. Helemaal als het finalespel start. De grote popquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. De groepskaraoke ontbreekt natuurlijk niet. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt? Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

Het Hou van Holland dinerspel is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Zaalhuur
  • Heerlijk driegangendiner
  • Prijs voor het beste team
  • Teambuilding
  • Donatie aan goed doel naar keuze

Extra’s:

  • Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
  • Exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).

Op ons ‘Hou van Holland’ uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto’s, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl.

Optioneel Lunchspel:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 56,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 59,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.