Geheimen van Nijmegen

Prijs vanaf € 23,50 p.p. excl. BTW

Kris Kras door Nijmegen liggen de antwoorden verscholen op de meest originele plekken, die u ooit in een speurtocht in Nijmegen bent tegengekomen. Welke steden horen wel bij Nijmegen? Wat is hier gebeurd in de Tweede Wereldoorlog en die kleine kerk in de verte, welke is dat? Het zijn nu nog allemaal raadsels. Raadsels die u moet omtoveren tot antwoorden! De Geheimen van Nijmegen liggen voor het oprapen! Een leerzame, uitdagende ontdekkingsgame met hoge fun-factor!

Aan u de taak om deze vragen te beantwoorden en de diverse teamopdrachten uit te voeren. Alleen zo ontdekt u de Geheimen van Nijmegen.. Wij verklappen niks! Behalve dat u op pad moet om vragen over Nijmegen te beantwoorden.. Welke route u neemt? Geheel aan u. Met uw eigen team zult u Nijmegen moeten verkennen en de verborgen opdrachten moeten uitvoeren. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Nijmegen te combineren met een heerlijke lunch of een diner in één van de restaurantjes waarmee NijmegenUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

De Geheimen van Nijmegen digitale speurtocht is inclusief:

  • Professionele begeleiding van een echte Nijmegen-kenner
  • Spelmateriaal – tablet en app per team
  • Één consumptie per persoon
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Gegarandeerde teambuilding
  • Mogelijkheid om eigen ‘op maat’ vragen en opdrachten toe te voegen

Pers.Prijs
> 40€ 23.50 p.p. excl BTW
20 - 39€ 26.50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 29.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.