FietsFeest in Nijmegen

Prijs vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Met een fiets, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u per team van vijf personen vandaag op fietspad. Lekker fietsen door Nijmegen zonder doel, maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze leuke locaties en unieke plekjes in Nijmegen. Door onze vragen en opdrachten bepaalt u zelf de koers. Alles is opeens binnen fietspedalen bereikbaar!

Na wat kleine uurtjes (incl. ruime stops) heeft u geen zadelpijn, maar wel meer van Nijmegen gezien dan dat u van te voren had kunnen bedenken! En de winnaars met de meest goede maar vooral originele antwoorden, worden op een passende wijze beloond! Het Fietsfeest in Nijmegen is de ideale fietservaring.

Het is natuurlijk mogelijk om dit fietsfeest/gezellige middag in Nijmegen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee NijmegenUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de mogelijkheden! Dit Fietsfeest in Nijmegen is gegarandeerd een topmiddag!

Dit Fietsfeest in Nijmegen is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmateriaal
  • Fiets
  • Twee gezellige stops met een drankje naar keuze.
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding


Pers.Prijs
> 50€ 32.50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.