Expeditie Robinson

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Het ultieme sportieve overlevingsspel!

Het gaat om de overlevingsdrang en kijken tot hoever u als team met tactiek, slimheid en teambuilding kan komen. Kunt u overleven met behulp van de middelen die de kolkende watermassa laat aanspoelen in de branding? De kracht van een goede Crusoe is dat er altijd wel iemand in het team zal uitblinken op één van de verschillende onderdelen tijdens dit stranduitje. De ultieme test, durft u het aan???

Na deze actieve middag verzamelt iedereen zich voor de verfrissende borrel en eventueel een uitgebreide BBQ. Uiteraard wordt hierbij ook bekend gemaakt welk team het beste kan overleven en zich De Ultieme Robinson mag noemen.

Een uitdagend teambuilding-spel dat u versteld doet staan van uw eigen kunnen! Expeditie Robinson wordt o.a. gespeeld aan het strand, bos, hei, parken en de geschikte stad-stranden. Of, indien gewenst, ook op of rondom uw eigen locatie!

Expeditie Robinson is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen
  • Versterken van de teamspirit binnen de groep
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon
  • Indien gewenst in het Engels

Optioneel:

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Nijmegen. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 50€ 34,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 36,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39,50 p.p. excl. BTW