Play Your Own Game – Digital Company Game op maat!

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een unieke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze volledig ‘op maat gemaakte’ bedrijfsgame met tablet en plattegrond in teams het mooie centrum van Nijmegen in wordt gestuurd. Uw team van 6 tot 8 personen wordt uitgerust met een tablet en de speciaal ontwikkelde App. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hoe gaat uw team alle zelf- en gezamenlijke bedachte opdrachten volbrengen en punten verdienen. Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd.

Al snel blijkt dat de opdrachten niet alleen maar te maken hebben met de geheimen van Nijmegen, maar ook met uw collega’s en uw bedrijf! Door zelf vragen en opdrachten aan te leveren, maken wij deze zinderende game binnen een handomdraai helemaal op maat. Via de tablets is voortdurend te zien welk team er het beste voor staat en ook via de mobiele app kunt u andere teams uitdagen, razend spannend tot de laatste minuut! Eigengemaakte video’s, foto’s, vragen en opdrachten met een herkenbaar bedrijfsthema, videoboodschappen, vragen over eigen collega’s, gebeurtenissen en prestaties. Alles kan en dit maakt de game persoonlijk, herkenbaar en daardoor onvergetelijk!

Op de meest onverwachte momenten duiken er andere teams op en gaat u de strijd aan dwars door de binnenstad. De Digital Company Game  game is een arrangement vol proeven, ervaren, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten!

De Digital Company Game in Nijmegen is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Tablets per team (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Optioneel:

  • Het opnemen van een culinaire hotspot in de tour
  • Een typetje in de stad met een bijzonder verhaal.

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.


Pers.Prijs
> 40€ 27.50 p.p. excl BTW
30 - 39€ 32.50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl BTW