De Grote Online TV Quiz Show

Prijs vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host. Onder andere Ik hou van Holland, De Slimste Mens, Deal or No Deal en zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht zijn verwerkt in deze Online TV Quiz Show!

Hoe werkt De Grote Online TV Quiz Show?

Alle deelnemers verzamelen zich in ZOOM of TEAMS en worden welkom geheten door onze enthousiaste online host! Naast de computer/ laptop heeft iedereen ook vooraf doorgekregen dat een speciale Quizapp op de mobiele telefoon zal moet worden gedownload. De app stuurt de vragen en opdrachten en hiermee kunnen ook de antwoorden worden doorgegeven.

Na een heldere uitleg van onze online quizmaster worden de deelnemers in subteams verdeeld en verdwijn je met je eigen team in de subrooms. Samenwerking en goed overleg zijn essentieel voor deze quiz. Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bijeen voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht kofferspel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat ‘schade’ hebben opgelopen in de puntentelling weer kans krijgen om het gat te dichten. Daarna weer door naar de volgende tv-quiz ronde “Ik hou van Holland”!

“Op maat” Ronde met Eigen vragen

Natuurlijk is het mogelijk om de quiz te verfraaien met enkele eigen vragen en opdrachten. Hiervoor dienen jullie zelf vragen te verzinnen die gaan over bijvoorbeeld jubilarissen, mooie anekdotes, kernwaarden, collega’s en thema’s die op dit moment spelen binnen uw bedrijf/team.

Een Quiz der herkenning. Een online teamspel waar samenwerken en fun voorop staan. En aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show is er natuurlijk nog de bekendmaking van het winnende team. Onze Quizmaster is er klaar voor!

De Grote Online TV Quiz Show is inclusief:

– Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
– Professionele quizmaster live op afstand
– App met originele vragen en opdrachten
– Mogelijkheid tot ‘eigen vragen’ ronde
– Bekendmaking winnende team
– 1,5 uur speelplezier
– Geschikt voor groepen vanaf 12 tot 5000 deelnemers

Heeft u interesse in deze veilige teambuilding game waaraan iedereen vanachter de laptop / computer deel kan nemen? Neem dan contact met ons op en we overleggen de mogelijkheden graag! Bekijk ook het overzicht met onze 1,5 meter Uitjes & Online Teamgames


Pers.Prijs
> 50€ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 24,50 p.p. excl. BTW
Voor groepen van 12 tot 20 personen rekenen wij een vast totaal bedrag van € 425,00 excl. BTW