NijmegenUitjes.nl – Wie zijn wij?

Nijmegenuitjes.nl is onderdeel van Uitjesbureau. Uitjesbureau is een (inter)nationaal evenementenbureau met twee regiokantoren in Nederland en organiseert rond de 1200 bedrijfssuitjes per jaar in Nederland en België. Van een stadsspel met 20 personen tot een compleet weekend op Ameland met 650 man. Wij zijn thuis in iedere regio. Onze gedreven eventmanagers organiseren de bedrijfsuitjes vanuit het hoofdkantoor Amsterdam.

Uitjesbureau heeft zich in de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het opzetten, organiseren en ontdekken van exclusieve uitjes in de grote stad en juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor originele bedrijfsuitjes en teambuilding!

Kernbegrippen bij het realiseren van onze missie zijn originaliteit en kwaliteit, alsmede professionele service en dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren.

Heeft u ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw uitje of evenement, dan adviseren wij u graag in een vrijblijvend intakegesprek per telefoon, op één van onze kantoren of bij u op locatie. Naast onze kennis van de regio’s, gediplomeerde gidsen/entertainers en jarenlange samenwerking met andere lokale bedrijven, staan wij u graag terzijde in de organisatie van uw ideale uitje. We ontwikkelen, geheel vrijblijvend, een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na uw goedkeuring worden, samen met u, de puntjes op de i gezet.

Uw Uitje, Onze Organisatie!, Ons Vak’’

Vacatures

Ga naar de vacaturepagina om alle openstaande vacatures te bekijken

De geschiedenis van Uitjesbureau

Uitjesbureau is onderdeel van PromoPodium B.V. een evenementenbureau dat klein begonnen is en nu een nationale speler is in de evenementenbranche!

PromoPodium is in 1996 onder de naam PromoMusic opgericht door Erik van Wilsum. Het bedrijf werd gevestigd in Amsterdam. In de beginjaren werden op de website PromoPodium.nl vooral entertainment-acts, workshops, uitjes en activiteiten voor particulieren en bedrijven georganiseerd. Vanaf 2000 werd samen met Jur Elders meer ingezet op bedrijfsevenementen en groeps- en bedrijfsuitjes in de Randstad. Door de aantrekkingskracht van de stad Amsterdam kwam in 2002 de website AmsterdamseUitjes.nl online. Het succes van deze stedensite zorgde voor de nodige inzicht en groei naar respectievelijk Utrecht (UtrechtseUitjes.nl), Den Bosch (BosscheUitjes.nl), Rotterdam (RotterdamseUitjes.nl), Haarlem (HaarlemseUitjes.nl) en Alkmaar (AlkmaarseUitjes.nl).

Ondertussen waren we door groei ook klaar voor de grote stap naar een kantoor in Utrecht. Kantoren in Den Bosch, Rotterdam en Groningen volgden snel. Uitbreiding naar uiteindelijk 18 stedensites (waaronder NijmegenUitjes.nl) maakte een overkoepelende, landelijke website noodzakelijk. Eerst onder de naam Uitjes.nl en later onder de huidige naam Uitjesbureau. De ruim 19 jaar ervaring in de organisatie van uitjes, activiteiten en bedrijfsevenementen in alle grote steden van Nederland, heeft gezorgd voor enorm veel kennis en mogelijkheden van en in de steden en omliggende gebieden. Daarnaast putten onze professionele event-managers, naast eigen kennis, uit een enorme database vol professionele (horeca)locaties en leveranciers. Door de jarenlange samenwerking met locaties en leveranciers kan Uitjesbureau, naast kwalitatief hoogwaardige bedrijfsuitjes en evenementen, een scherpe prijs aanbieden.

In 2007 viel ons oog op een oude tabaksfabriek in de Nes 75-87 in Amsterdam. Een unieke kans die je niet nog een keer krijgt. Dus de handen uit de mouwen en aan de slag! Het oude historische tabakspand werd omgetoverd tot het prachtige TOBACCO Theater Amsterdam. Een locatie waar ook het hoofdkantoor van Uitjesbureau is gevestigd en waar vanuit vele uitjes en
evenementen worden georganiseerd.

Nu is Uitjesbureau samen met ub-events en TOBACCO Theater onderdeel van PromoPodium B.V. Iedere dag organiseren onze enthousiaste medewerkers met heel veel passie en plezier, vanuit de twee vestigingen (Amsterdam, Rotterdam), fantastische bedrijfsuitjes en activiteiten ‘op maat’ in heel Nederland.